Ofrivilligt Sexsnack

Visst borde det vara förbjudet att prata sex med okända?! Iallafall med säljare i kassan. Outhärdlig situation för säljaren men skoj för övriga som tjyvlyssnar!


Tidig kladdis

Då var Alice och min kladdkaka färdig. Tidigaste kladdkakan någonsin!!


Tidig morgon

Goder morgon goder morgon välkommen var gäst, vi önskar eder alla en fröjdefull fest! Tjo, skönt med tidig morgon! Och snö är det ute oxå!


Älskar

Älskar livet och allt där till.


Mamma & barnmys!

Idag har jag och Alice haft en sån där toppenmys dag! Började med lite hörseltest på BVC för att sen fortsätta till veckans absoluta HÖJDPUNKT - barnsång! Jag älskar verkligen fredagarna och denna barnsång. Liten prommis till Brittmaries Pyssel o Pynt för nu har mamman skaffat sig nytt intresse - deqoupage.. riktigt skoj.. Vet dock inte riktigt när jag ska hinna med det men men..

Lunchdate hemma hos Pinar som slutade med att vi fick mata varandras barn, de tyckte tydligen det var mycket roligare än deras sketna gamla mammor! =) Pinar tog lite fina bilder, vi sak se om jag får dem mailade så kanske jag får in någon här..

Ikväll blir det rosé med finaste mannen och skruva ihop lite IKEA kök! Dagen som började med några tårar från den lilla mammans kind då dotterna inte nöjde sig med något, vare sig i natt som var eller timmarna på morgonen. Tänk att den slutade så här bra.

Trevlig helg alla fina!

Rosaskimrigt

I mitt liv blir saker i ting ofta lite knasigt. Ärligt talat vet jag inte varför. Jag uppskattar när det blir knasigt, det förgyller min vardag och säkert många andras. Det är härligt. Jag kan vara lite plumpvarning mellan varven, ni vet.. Prata först o tänka sen. Igår var jag på jobbet totalt kanske 20 minuter och följande hände, vet inte om jag var "överspeedad" eller bara " back in business" så att säga, kolla in listan!
- Nämnde glatt och högljutt till en kollega att "bara ETT barn kan man ju inte ha.. De blir ju lite speciella, fortsatte" jag lika glatt. Kollegan svarade: " ja, lite speciell kanske jag är".. (jag hoppas hon fortfarande vill jobba med mig). (till er som bara vill ha ett barn eller har det, jag förstår det absolut OCH alla barn blir ju inte speciella!)
- Sade "va" typ hundra gånger när en av mina föredetta elever pratade med mig och en annan lärare fick översätta åt mig. (dumma jag, borta för länge från jobbet?)
- snubblade uppför trappen till ingången och körde huvudet i dörren! (hej och välkommen liksom!)
- stod i säkert 5 minuter och försökte komma in till arbetsrummet när jag insåg att det var fel dörr.
- jag har visst dålig syn då jag råkade kalla en av mina kollegors elever för HAN när det var en HON på det gemensamma stor mötet och var dessutom tvungen att försöka prata mig ur situationen. ( Så tokigt när man fortsätter prata eftersom det oftast bara blir värre).
- Avslutade med att köra hela vägen till Gnesta med infällda sidospeglar. (bra kört där!)
Jag var aningen trött i huvudet när jag kom hem.


Myntinkastvisning

Gubbe och myntinkast kan vara bland det vidrigaste jag vet. Toppa det med vanlig hederlig gubbsvett så får vi summan av kardemumman!


Vårkänslor


Fråga på

Tycker ni man behöver veta hur saker o ting smakar om man säljer det? Det tyckte inte pizza gubben iaf. Han såg tokförvånad ut när jag frågade hur en kex choklad hallon smakade. Kollegan skrattade gott åt mig och min framfusighet. Själv anser jag inte det vara det minsta konstig fråga.


Besservisser varning!

Jag hatar folk som är "besservissar"! Det finns inget värre. De finns lite överallt och gillar att trycka ner folk för att de själva ska må bättre. Usch och fy, det borde vara förbjudet att vara så!

Livsrullningen

Gud, ibland känns det inte som man hinner med livet och alla saker i det..och jag blir tokstressad av det! Det är allt vanliga ni vet, städa, tvätta, laga mat, handla hem maten, betala räkningar, fixa tid för bilen till service (fastän det är jag själv som skulle vilja åka in på service), vattna alla döende blommor, plantera fina uteblommor, påskpynta, tvätta vidriga flugbajsfönster, mata katten, klappa katten, ta hem hö till hästarna, mata hästarna, klappa på hästarna, avmska djuren på gården, hovslagare, födelsedagsfirande, ta hand om finaste 8 månaders tjejen med allt som hör till, klappa på mannen, klappa på sig själv (typ raka benen eller plocka ögonbrynen eller kanske måla naglarna), hinna kolla på tv mellan varven, sova (!), umgås hela familjen, umgås med gemensamma kompisar, träffa släkt - familj - vänner, ta en kopp kaffe i solen och slappna av och njuta av det fina livet man har(!!!)

Hur ska det gå? Jag har ett barn. Jag har en man som hjälper till. Jag har tokfin mamma som hjälper mig massor. Jag är mammaledig och arbetar ingenting just nu. Varför känns det som att jag inte hinner med? Idag är jag tokstressad. Imorgon känns säkert allt bättre.

Tårar

Jag har precis kikat lite på Sofias änglar där en liten liten tjej var cancersjuk. Tyvärr var det inget lyckligt slut där heller. Mina tårar bara rinner och rinner och jag får gåshud. Denna vidriga sjukdom. Sofia sa mellan sina tårar: " Barn borde inte få bli sjuka!" jag kan inte annat än hålla med.


Urdumt

Det är bara så urdumt att jag har världens sämsta lokalsinne. Idag hittade jag inte var mamman och den lille sonen bodde som jag var bjuden på lunch till. Hur stört är inte det? Jag har varit hos dem 4 gånger... Då borde man hitta tycker man, men icke. Jag fick ringa till slut.

Jag är dessvärre också dålig på att komma ihåg ansikten. Jag väntar bara på den dagen då jag varken hittar vägen till personen jag ska till eller kommer ihåg hur personen ser ut. Då börjar det bli det svårt att umgås.

Arg

Man kan bli så förbannad på flugor. Dom jävlarna bits. De ska dö. Utrotas. Hjälp mig i det arbetet, döda en fluga så fort du ser den.


Underbara morgon

Livet på landet är bara så grymt ibland.


Gårdagens date

Gårdagens date var underbar på många sätt. Många skratt, knasigheter, långpromenader, bowlingstrikar och några cider & öl infann sig. Dels kom vi fram till att vi inte är några finsmakare. Kika in följande konversation:
Jenny: " men gud, vad är de här för någe? Oxkind...hmm, är det kinden på en oxe?"
Danne: "Ja, vad tror du, inte är de väl skinkan iaf", ler han och fortsätter.." Jag ska nog ha den där pepparstek på flanken".
Jenny: " Jag tror jag måste fråga.."
Danne: "Nej, måste du inte fråga, klart de är en kind".
Jenny: "Ja det är nog en kind, fan jag kan nog inte äta en kind alltså, en kind från en oxe. Jag måste nog fråga iaf"... Fortsätter jag mala...
Danne: "Så du menar att det är bättre med typ skinkan, att man äter skinkan liksom?"
Jenny: "Ja jag tror det. Nä fan, nu blir det en pepparstek på flanken. Vart sitter flanken föresten?"
Danne suckar och beställer in en öl medan den Stora Rosa Pricken försöker förstå sig på köttvärlden. Var tog den lilla kycklingen vägen?


Sommartid

Det skönaste med sommartid är att man kan låtsas att klockan är mer än den egentligen är. När ska vi avskaffa fenomenet sommartid/ vintertid?


Dating

Ikväll är jag utbjuden på date av min man. Mormor & morfar ska vara barnvakt till Lillbruden. Det ska bli super mysigt att få lite extra tid för varandra nu efter en lång tid med hårt arbete och tok mycket sjukdom. Vi försöker bjuda ut varandra en gång i månaden och då utan barn. Det är härligt att få möjligheten till den extra lyxen!


Liten blir aldrig stor

Liten hos oss kommer aldrig bli stor. Jag vill inte det. Jag vill inte ens tänka att hon ska bli större. Jag vill stanna denna underbara tid nu. Jag säger stopp. S T O P P.


Sjuttio nyanser av Rosa


Mitt nya liv

I mitt nya liv får man uppleva:

* att ständigt göra flera saker samtidigt.
* att bajsa samtidigt som du har sällskapssjuk lilltjej i knät.
* sjunga, klippa naglarna och borsta tänderna samtidigt.
* att betala en hög telefonräkning varje månad pga. mammans stora intresse att prata i telefon.
* att ha lite längre hår på benen än du egentligen önskar du hade.
* att Glömma dina egna hungerskänslor och komma på dem några timmar senare.
* att missbruka kaffe.
* att nästan somna sittandes/liggandes/ståendes i diverse olika sammanhang för att skrapa ihop fler timmars sömn.
* att ha fått världens finaste tjej.

Jag älskar mitt nya liv. Skulle aldrig för allt i världen vilja byta ut det.


Magiskt ord

Det magiska ordet är: förändring!


Why??

Varför har inte min iphone kommit än? Varför har Alice feber IGEN?
Varför har jag ont i höger skinkhalva?
Varför glömde jag handla livets dryck, cola light?
Svara, svara, svara!


Springa

2 ben stumma som två betongklumpar släpade sig runt 4 kilometersrundan i Luvsjön idag. Det var andra löprundan för i år, säger väl en hel del. Det är något visst med att springa, ur jobbigt när man gör't men Grymt härligt efter. Förbättrade tiden med 4 minuter mot i söndags, snacka om att allt sitter i huvudet och om inställningen..för inte har jag fått bättre kondis på fyra dagar!


Bruttan

Cooling där!


Fasiken

Fasiken, lillskruttan mår inte bra. Har toksprungit upp till sovrummet oräknerliga gånger nu efter läggning. Jag hade hoppas på en bättre natt än de tre senaste men inser att jag nog får ladda med energi för ännu en vaken natt med lilltjejen. Undra vad man kan göra på natten egentligen för att fördriva dom lite bättre än att bara sitta och hoppas på att Fialotta ska sluta skrika och somna om... Kan man knyppla samtidigt som man har en 8,2 kilos klump på armen... Vad är Knyppla föresten?

Alices bordsskick

För tillfället är det inte så lätt att mata Alice. Hon gör allt annat än äter. Hon tokflirtar med allt och alla. Hänger över stolen åt alla håll. När man väl lyckas få in lite mat prickar man ju allt annat än munnen - och OM du lyckas träffa munnen så "tokpruttar" hon med munnen så all mat far åt alla håll. Det är svårt att hålla sig för skratt... och måste man det som förälder? =)

Min mamma & min pappa

Idag är åter min mamma & min pappa / Alices mormor & morfar hemma i Sverige igen. Känns skönt. De finns alltid där för oss...ja för mina syskon med förstås. De är grymma! Jag har turen att ha sådana föräldrar, som Alltid
Alltid Alltid finns där. Det är kärlek. Och tur med skulle jag vilja säga, det är långtifrån alla barn i världen som har det så. K Ä R L E K  till mor & far!

Karusell

Idag kickar vi igång dagen tidigt...eller nja..känns inte som att vi avslutade gårdagen. Tror vi har öroninflammation på gång, ni som har barn vet vad det innebär! Igångkickning kl.04:30 med välling och en bajsblöja med bajsrand genom hela nedervåningen. Om det känns okej? 
Mamman började dagen med 2 alvedon och en stor kopp kaffe.

Vit Tisdag

Denna Tisdag går i vithetens tecken. Jag har fått ett vitt kök hemlevererat idag och snart en vit iphone.

Sjuk pappa

När mannen på gården mår dåligt låter det så här:
"Gumman, vill du höra mina åkommor just nu?"
" Ja...absolut, kör!" svarar jag leende..
" Jag har feber, snor i näsan, hosta, ont i nacken, ont i visdomstanden vars smärta liksom kryper upp mot pannan, ischiasnerven vars smärta som kryper ner i benet och lite ont i foten." svarar den lidande pappan och rynkar pannan djupt.
" Oj, svarar jag. Var det allt?"
" Näe, jag har varit mer eller mindre yrslig också!" påpekar raraste pappan i världen och mannen i mitt liv. "Och just det, ont i örat mää," fortsätter han snabbt!
" Stackare", säger jag samtidigt som jag tänker att han måste vara hypokondriker!

Det finns en anledning till varför det är kvinnan som föder barn.

Damen i duschen

Jag fick för mig att duscha på träningen idag. På friskis finns det ett stort duschrum med sisådär 5 duschar och ett mindre dusch bås med 2 duschar. Jag valde glatt det mindre "duschbåset" i hopp om att slippa "samduscha". Självklart dröjer det inte förrän draperiet slits upp och en äldre dam kliver in. Jag inser snabbt att jag borde valt det stora duschrummet eftersom det nu känns som ens personliga sfär inkräktas pga alldeles för liten dusch för två okända människor... Dessutom blir jag inte av med känslan att det känns som att jag MÅSTE prata med henne. Just i dessa lägen hatar jag att jag pratar med de flesta och ganska mycket till på köpet. Jag lyckas dock mot alla odds att motstå känslan. Jag är sjukt nöjd att jag inte inledde en konversation med damen i duschen. Hur börjar man den konversationen utan att det blir konstigt liksom... "jaha, skönt och träna lite?" eller "jaha, så du valde oxå den här lilla duschen?" eller varför inte: "ursäkta, vad använder du för shampo?" Jag råkade dessutom tappa själva duschmunstycket och sprutade därmed vatten på lilla damen. Nää, tacka vet jag att duscha hemma utan dusch med okänd!


Mycket hår

När Alice var 2 månader kunde hon ha hårspänne i luggen. Vid 4 månader kunde mamman sätta upp tofs i luggen. Vid 6 månader blev det inbakad fläta i luggen...och nu när hon snart är 8 månader, 2 söta Pippilotter!!!


120 mille

Idag har vi haft härliga diskussioner om vad man skulle göra om man vann 120 miljoner på Lotto. Skulle man slösa eller investera? Fortsätta jobba eller sluta jobba?.., eller kanske bara jobba några timmar på fredagen för att få ta del av det trevliga fredagsfikat och känslan av helg...? Och hur mycket pengar skulle man ge bort/ borde ge bort? Hur många mille skulle du ge bort och till vilka?


En trött tjej

Snart dags o sova för Lilldamen.


Riktiga lantisar

Man vet att man bor på landet när:
- Du kan springa naken både inne och ute utan att någon ser dig.
- Du behöver kikare för att se vad grannen gör på gården bredvid.
- Du faktiskt tar fram kikaren för att kolla vad grannen gör ute hela dagen!


1+1=2

1:Jag sprang idag. + 1: har inte gjort det på över ett år = 2: förväntar mig grym träningsvärk redan inatt.


Göra stan

Idag gick jag en sväng på stan efter barn sången med Alice i barnvagnen. Varför blir folk så irriterade när man råkar gå in i affärer med barnvagn? vad tror dom, att man ska parkera sitt barn utanför eller?? Jag blir så trött... Blir de lika irriterade om det kommer in en människa med större kroppshydda som oxå tar större utrymme av affären? Jag skämtar inte att jag var såååå nära att ta en diskussion, eller iaf sparka människorna lite på smalbenet!


Downs

Jag sitter just nu och kollar på en dokumentär om föräldrar med barn med Downs Syndrom. En mamma säger: "Det är synd om barn med Downs Syndrom". Jag funderar vidare själv... Är det synd om dem?


Stort

Den här veckan har det hänt massor med Alice. I förrgår började hon kunna gå om man håller i händerna på henne, känns som ett stort steg eftersom hon varit så svag i de där små benen. Hon har oxå sen i måndags börjat vinka! Så roligt och en stolt mamma kan man hitta på Hagalund Gods. Alice har inlett denna vecka med att bli "mammatokig". Just nu blir det väldigt tråkigt när mamman försvinner ur synfältet. Kolla in bilden när hon flirtar med mig!! Galet söt!


Legitimt

Tänk att vi faktiskt får parkera här!


För fort

Tiden går bara för fort. Här var vi på kortis semester i somras, typ en dagars semester!! Alice var inte alls gammal på denna tripp...


Bakrund!

Yeeees! För att göra tisdagskvällen mer spännande blev det lite rosa prickar! Tack fina Emma för hjälpen!

Bebis & mammaaktiviteter

Denna vecka är fylld av bebis & mammaledighetsaktiviteter:
= promenader, mammafrukost fyllt med bebisprat, babysim, bebisbus, BVC besök & babysång!
...Älskar att ha möjligheten att göra allt detta...

Spade & Grop

Ibland blir situationer bara sådär stört konstiga. Ni vet när man egentligen bara vill sjunka genom jorden och allra helst snabbt täppa igen hålet så att man aldrig mer kan komma upp. Idag blev det så. Idag kunde jag fnittra lite generat tillsammans med min syster i bilen. Häromveckan blev det så också. Fast då var det värre. För att göra en lång historia kort: Jag stod ute på vår grusväg kl.21.00 på kvällen i en rosa morgonrock, nyduschad med håret ståendes rakt upp, osminkad i ett par stövlar och skällde ut en maskinman. Denne stackars man blev föremål för mitt heta temperament och att jag är totalt urless på alla STORA maskiner som kör sönder vår gräsmatta. Lyssna på följande dialog:
Jenny kommer gåendes med aningen för bestämda steg:  - Jaha Heej, jag heter Jenny! (räcker fram handen och hälsar, mycket artigt kan jag tycka såhär i efterhand...just då kanske helt fel eftersom jag var så arg så jag skakade).
Maskinmannen: ehhh.. Hej, jaha ja Kalle.
Jenny: - Brukar du backa upp på folks gräsmattor??? (nästan skriker jag. Nu börjar jag dock se att denne maskinman inte är speciellt gammal, han är ju faktiskt typ i min ålder...)
Maskinmannen: - Nej men oj, var det en gräsmatta!!? Det såg jag inte i mörkret! Förlåt!, säger han snabbt och menar att det absolut inte var meningen.
Jenny: - Nej, du kanske borde kolla lite bättre innan du kör sönder hemma hos folk!, fortsätter jag men numera i en muttrande ton. (Här någonstans börjar jag inse att han var ju faktiskt väldigt trevlig...och ung...och såg ju ganska bra ut. Nu kommer jag också på hur jag ser ut.)
Jag försöker snabbt ta mig ur situationen och frågar samtidigt mig själv:
Varfaan är gropen eller iallafall; Varfaan är spaden så jag kan gräva gropen?

Längtan

Jag kan verkligen L Ä N G T A tillbaka till min och Dannes backpackertripp i Thailand & Kina. Jag skulle vilja tillbaka bara för en dag eller möjligtvis högst två dagar.
Sen vill jag hem till Alice igen, annars längtar jag nog ihjäl mig efter henne.
Grym utsikt eller hur?
Thailand 2009/10.
Januari 2009, Koh Tao, Thailand.

Härliga vårdag!

Alice första ridtur på Wilma.


Megafon?

Varför kallas jag ibland för megafonen? Så högt pratar jag väl inte.


Äntligen träning!

Efter några veckor med operation, sjukdomar och en man som arbetat jämt så frun har agerat "ensamstådende" är det äntligen dags för den lilla mamman att få komma igång med träningen igen! Som jag längtat. Jag hatar att inte träna och kunna röra på mig. Efter att ha haft häst och tränat sisådär 5 dagar i veckan så kryper det i kroppen på mig när jag inte kan träna. Jag älskar att röra på mig, helst mycket och ganska hårt! Min tanke är nu att börja med baspassen på friskis och promenader minst 4 dagar i veckan á 5 km snabb promenad. Jag hoppas det finns tid för mig att komma iväg minst 2 dagar i veckan på träning på friskis alternativt rida en av gångerna.
En vecka skulle alltså kunna se ut följande:
Må: Träning BASPASS 60 min.
Tis: Prommis 5 km.
Ons: Träning BASPASS/ CORE eller DANSPASS eller helst CORESPIN 75 min.
To: Prommis 5 km
Fre: Prommis 5 km
Lö: Prommis 5 km eller ridning
Sö: -
Detta blir nog en bra början. När jag fått upp flåset igen, som just nu är kört i botten efter all sjukdom så kommer jag byta ut Baspassen mot Medelpassen och allra helst Medel Puls, det är mitt mål. Jag kommer också i samband med detta börja löpträna, eftersom vi är ett gäng som ska springa vårruset! Med tanke på min tid i Vårruset förra året då jag gick hela med en stenhård (pga sammandragningar) gravidmage i sjunde månaden känner jag att jag är grymt taggad att springa runt denna gång! "Run, Jenny, Run!"
Måste dock fundera över min löpstil, Danne påstår att jag liksom skuttar fram när jag springer. Jag skulle inte tro på honom, om det inte var så att även min mamma sagt samma sak. Tips på fina löpstilar kära ni?

Dagar tillsammans

Jag älskar dagar tillsammans med familjen. När man kan umgås så där utan massa krav och bara njuta av varandras sällskap. Idag slog vi till på lite shopping och nästa vecka får jag en vit iphone! Det blir grejer det...ännu mera teknik för min del. Vi tog en lunch ute idag, mysigt! Vi kom på att vi gör sånt alldeles för sällan. Härliga lördag.


Dagens fångst: Pungkulor!

Får man kasta sina pungkulor i sjön? Ärligt, hur stört får det bli?! Jag skrattar så jag kiknar. Har ni inte sett klippet i "Får vi följa med?" med Filip & Fredrik, se det!! Mina tankar rullar snabbt vidare... Tänk om någon hittar dom, ja typ fiskar upp kulorna!! Bara tanken får mig att fnittra samtidigt som ett lätt illamående kryper sig på. Dagens fångst; ett par pungkulor!!


Tösen min!

Alice älskar min rosa scarf... Och varför inte leka lite tittut med den?


Kvinnodagen

Skänker tankar till kvinnofolket runt om i världen. Många kvinnor arbetar hårt och tar för mycket skit. Gör inte det, fina ni!

Till kvinnorna!Finaste rosa pricken ever!

Alice 7 månader.

Aron & Nisse tidig höst - 10.

Aron och Nisse tidig höst 2010. Finns det något mer fridfullt än att se hästar beta?


Finns det något mer harmoniskt än betande hästar på gården?

Bland det bästa

Idag har jag gjort bland det bästa som finns, varit i stallet och ridit och umgåtts med finaste sällskapet och våra tjejer. Det är verkligen bland det bästa som finns. Att bara sadla på hästen och sticka ut i skogen en sväng, avkoppling, egentid och lite träning i ett paket liksom - så härligt!

När jag och Raudur kom tillbaka från ridturen serverades det kaffe och smörgås för oss mammor och lite lunch för lillskruttan. Tur jag har som kan låna min kompis fina islänning och rida en sväng mellan varven när ridsuget blir för stort! När jag skulle få barn valde jag att sälja min fina prins, Aron. Jag kände att jag skulle få det svårt att få ihop mitt livspussel med häst, barn och resten av livet liksom. Beslutet känns bara så rätt nu i efterhand, men när jag skulle bestämma mig var det så svårt. Jag och Aron har många år av massa träning o tävling och fina minnen ihop!

Hästar har alltid varit mitt liv. Det är något speciellt med dessa härliga djur. Och att få komma ut i skogen och andas och samla kraft - det är något alldeles, alldeles extra.

Frågor att besvara

Varför kan det inte jämt vara soligt och varmt?
Varför är jag så oteknisk och inte förstår mig på bloggdesign eller datorer överhuvudtaget?
Varför älskar jag att prata i telefon? (Gärna så länge att jag får kramp i armen och ont i handen.)
Varför har folk mobiler när de ändå aldrig svarar i dom?
Varför håller "knappmobiler" på att förintas och ersättas av "touchmobiler"?
Varför åt jag choklad idag igen fastän jag inte borde?
Varför är vägen till vårat hus fortfarande knölig och ojämn?
Varför har vi flugor inne året runt?
Varför gillar Katten Signe att hänga i dörren och kika in genom fönstret när hon vill in?
Varför bajsar hästarna inne i lösdriften när de har en stor hage att fylla?
Varför finns det ingen bätte dryck än Cola light?
Varför föddes jag in i en Cola light familj?
Varför himlar folk med ögonen när de är avundsjuka?
Varför kliar huden mer på vintern än på sommaren? (Borde vara tvärtom tycker jag!)
Varför gillar inte alla rosa?Helt klart små problem. Skönt när man har tid att fundera över sådana lätta saker.

Vårtecken

Underbara vårtecken på soliga landet:

1) Jag körde bakom "bilensomsopargator" häromdagen - det viktigaste vårtecknet, helt klart!
2) Kaffe på altanen med solen i ansiktet - det skönaste vårtecknet!
3) Snödroppar i någons trädgård hade kikat fram - wiii!!!
4) Min korta jeanskjol åkte på min kropp idag.
5) Pirrar lite fint i magen - är det vårtecken och kärlek eller det där roliga en gång i månaden uppgiften?
6) Såg o hörde en hackspett på fm promenixen! - Är det ett vårtecken eller bor de hos oss året runt?...


Världens finaste prick!

Alice 7 månader.


Världens största Rosa Prick.

För 7 månader sen kom världens finaste Rosa prick till världen, Alice.
Att man kan älska så mycket?? Innan jag blev mamma kunde jag inte riktigt förstå varför
alla föräldrar pratade om sina barn hela tiden. Nu är det typ det enda jag själv pratar om..stört och bara så underbart. Under åren jag läste till lärare var det flera av mina studentkompisar som var super sugna på barn men för mig var det väldigt avlägset. Några år senare föll många pusselbitar på plats och för mig och min man kändes det bara så rätt när "plusset" kom och magen började växa.

Just nu är jag mammaledig och spenderar i princip all min lediga tid tillsammans med henne (om jag inte tränar eller så) och ändå...när vi lagt henne på kvällen kan jag riktigt längta tills hon vaknar igen... Knäppa jag.
Jag älskar att vara hemma med henne och vara den där "hemmafrun" som inte alls har en given plats idag. Jag älskar att mysa och busa med henne och fixa i vårat hem. Jag älskar också att träffa massor av folk, eftersom jag är en väldigt social varelse =) som älskar att prata så har jag ett stort behov att fylla eftersom jag inte jobbar just nu och kan prata av mig där.

Nu ska jag försöka få in en bild på finaste tjejen.

Dona med bloggen..

...Det här att få till en blogg som man faktiskt själv vill ha den var inte det lättaste, men jag jobbar på det!
Fick lite hjälp av finaste Emma (www.fitmyself.blogg.se) igår och ska kika på det nu en stund så får vi se hur det går. Håll till godo!

RSS 2.0