Trägen vinner

Efter 7 månaders kämpande med mycket räknande på mat och 5-6 träningspass i veckan har jag nu nått min startvikt med Freja. Det känns fantastiskt. Med Alice trillade kilona av hur enkelt som helst eftersom jag ammade gansla länge. Men Freja ville ju efter 2,5 månader inte amma längre och jag stod med många kilon kvar. Denna gång fick jag kämpa mer för att bli av med den kan man säga. Jag har använt mig av Viktväktarna samt viktappen "My fitness spal". Viktappen är faktiskt den som gett bäst resultat på kortast tid och tro det eller ej - den är gratis!! Jag har också några väninnor som kämpar och tillsammans stöttar vi varandra i varandras med och motgångar. 

Ännu ett viktmål avklarat men jag har några kvar och de ska jag kämpa vidare med. Detta viktmål känns ändå som en seger och jag tror jag ska fira det med ett glas rött ikväll med min fine make!

Syster

Ibland får jag sånt sjukt "Kajsa sug".. Det kan typ liknas vid godis sug.. Det kommer plötsligt o går liksom ganska plötsligt över.. Älskade syster.. Varför bor du så sjukt långt bort?? Varför har jag inte pengar till att åka o hälsa på dig?? Jag hoppas du vet att jag inget hellre önskar än att hälsa på dig en sväng någon gång under detta år. Det hade varit fantastiskt. Dels att fantastisk få träffa dig o se ert liv däruppe.. Men också för att få se staden o den delen av Sverige. Fan alltså.. Det är alltför långt bort just nu. Love you siss!❤️

Tid

Jag har funderat en hel del ikväll. Något som jag har kommit underfund med ikväll är den lilla lilla tid som man faktiskt har. På denna lilla lilla tid ska man hinna göra det man tycker allra mest om och hinna prioritera de människor som man faktiskt tycker mest om. Så enkelt det kan låta. Så simpelt men ack så fyllt av ångest mellan varven i mitt hjärta.

RSS 2.0