Pinkkonsert i Globen

3 sketna meter från en av de coolaste världsstjärnorna! Häftig känsla att vara så nära men ändå så långt borta!


Pinkkonsert i Globen


Snabba puckar

Livet har på sistone minst sagt rullat på. Jag känner att det är svårt att hinna med alla saker man vill göra. Men så är det lilla livet och det är bara att hänga med.


Tröttheten slår till

Man är bra trött om man somnar sittandes på en liten barnstol bredvid spjälsängen vid nattning av dotter. Vaknar en kvart senare av kramp i nacken då huvudet legat vilandes mot själva kanten på sängen. Snacka om att tröttheten slog till!

F o b i

Jag lider av en fobi. Jag har en rädsla för allmänna toaletter. Det är så grymt vidrigt. Speciellt om man slås emot en urindoft då man kliver in på damernas. Men det är bara allmänna toaletter exempelvis som de på stan, på restauranger eller på campingar. Jag hatar att sitta ned på dessa toaletter. Det har liksom blivit en sport för mig att faktiskt stå upp vid dessa tillfällen eller snarare "sitta på huk". Och jag är en jävel på detta ska ni veta. Dessutom har jag insett,  otränad småbarnsmamma som jag är, att det faktiskt är bra gratisträning. Man slår två flugpr i en smäll liksom. Ja eller tre förresten. 1) Man kissar (som faktiskt är mest betydelsefullt just i detta fall). 2) Man tränar vadmuskler, mage och rumpan. 3) Om man går själv till damutrymmet och inte har dottern med sig i släptåg så har man faktiskt egentid oxå. (Observera att jag sitter ner om dottern min är med eftersom jag insett att hon också kommer bete sig konstigt under toalettbesöken annars.)
 
När jag sedan klarat av toalettbesöket har jag fullt upp med att försöka öppna toalettdörren med armen eller armbågen. Jag har nämligen fått för mig att det är fullt med bakterier på det där jäkla handtaget. När (och givetvis också OM) jag lyckats tagit mig ut från toaletten är det nästa projekt. Att tvätta händerna. Eftersom jag fått för mig att allmänna toaletter är som bakteriefyllda kloaker med baciller som i princip hoppar på mig så är det ju i min värld viktigt att fullfölja detta projekt tills jag är ute ur utrymmet. Jag måste alltså försöka tvätta händerna utan att "öppna och stänga" kranen utan att göra det med händerna. Detta kan te sig mycket svårt och oftast är det ju fler människor som vill tvätta händerna och spegla sig en stund. I detta moment misslyckas jag oftast. Jag har ännu inte drivit min fobi så långt att jag måste öppna och stänga kranen med foten om det är folk i närheten - och det är jäkligt skönt.
 
Efter att ha tvättat och torkat händerna utan att nudda onödig okänd yta öppnar jag nöjt dörren med foten (om det är möjligt) för att sedan fortsätta ut i den härligt kliniskt rena världen.
 
 
 

Osmidigt

Min mobil har varit ur funktion - därav den dåliga uppdateringen här på bloggen. Det är liksom inte lika smidigt att använda datorn som det är med mobilen! Dock är den tillbaka i mina trygga händer imorgon så det är skönt. =)

Härlig vecka

En härlig semestervecka till ända! En vecka full av familjemys, bus, kärlek, god mat, vin, shopping, skratt och andra tokigheter. Jag blir alltid så sentimental när semestern är slut och det blir vardag igen... Även om jag älskar vardagen oxå.. Det har varit så grymt att få så mycket tid med dottern och man märker hur hon utvecklas mer och mer för varje dag, timme och minut - helt fantastiskt!

Sovande påhitt

Jag ligger nerbäddad i min sköna säng och ligger djupt försjunken i boken när jag hör min dotters ljuvliga röst från hennes rum. Jag hör hur hon pratar, men har svårt att höra vad hon säger då hon både har napp i munnen och sluddrar trött på rösten. Hon sover. Det vet jag med bestämdhet. Hon har inte bara fått mitt heta temperament - hon pratar även i sömnen - precis som sin mamma. Häromkvällen slog jag själv alla rekord hittills. Hur kan man messa någon i sömnen? Och hur kan man ringa upp någon minuten därpå och skälla på personen ifråga och undra varför hon inte svarar på mitt sms?

Tur att det var min mamma jag terrorisera. Hon trodde att jag var full. Jag förklarade för henne under samtalet (i sömnen bör oxå tilläggas) att jag faktiskt sov och minsann inte druckit någonting! Vilka påhitt man kan göra i sömnen alltså!!!


Smått

Och så kan man ha små nästintill irrelevanta problem. Ni vet sådana som att ha krångel vid läggning av dottern. Det är ju små problem i stora livet men kan te sig ack så jobbiga när man är mitt i det.


Fan

Fan. Smärtan ibland här i livet är så sjuk. Vad som händer på vägen är olika - men vad som är säkert, är att alla har sin smärta att uthärda. Ibland är det svårt att förstå att vidriga saker verkligen händer på riktigt i livet. Och inte bara på film. Jag kan inte låta bli att undra var mänskligheten ska ta vägen. Fan. Ja fan alltså. Jag lider med er som har sorg.

Jävla sorg. Sjuka människor. Fan. Fan. Det finns inte ord. För de hjälper inte.


RSS 2.0