Harmoni
Låsa

Ibland funderar jag på att låsa bloggen för att faktiskt kunna skriva aningens mer ingående. Men vi får se.. Jag får väl fundera en stund till.. :)

Ärlighet

Får man vara alltför ärlig? 

Rivstart

Vi kickstartar dagen med bebissparkar i magen, mjölk över hela bordet, tuschpenna över både bord och kläder samt glömda mössor och vantar till förskolan. Let's go!!

T r ö t t

Jag.är.alltför.trött.på.alltför.många.olika.saker.

Slut

Idag har de varit en sådan där dag med massor av intryck och saker att ta till sig. Mitt huvud dundrar likt hästhovar efter tredje dagen med huvudvärk och jag somnar i soffan redan kvart över sju. Det är absolut ingen kvalitetstid idag - varken med mannen eller dottern. Och det känns inget vidare om jag ska vara ärlig. 

Guld & gröna skogar?

Magen växer och jag börjar verkligen känna mig ...tjock... Ni vet den där känslan när man ätit på tok för mycket under alldeles för lång tid och magfläsket bara väller ut mer o mer. Kläderna sitter som korvskinn och man känner sig som en mycket attraktiv kvinna. Eller inte.

Vad som är skönt att veta då min mage växer är att det är annat än magfläsk i den. Det är ju faktisk en liten person som lånar min kropp ett par månader. Och det är ju helt magiskt. Samtidigt som en fantastisk känsla infinner sig kan jag mellan varven känna att jag vill ha min kropp för mig själv en stund - iallafall för någon timme eller två. Allt konstigt som en graviditet medför med bland annat gravidhormoner som sprudlar, groteskt förstorade bröst, en snabbt växande mage, diverse gravidkrämpor osv. är mycket att ta in för kvinnan. Ibland är det guld och gröna skogar - ibland inte. Men det är nog mest gravidhormonerna som styr!

RSS 2.0