Gravidstatus

Gravid status: Slutet av vecka 39.
Godkänd: Alla prover såg bra ut idag hos BM o barnmorskan o jag var nöjda! 
Spontan känsla: känns som att ngt ska trilla ut mellan benen när jag står upp. Värst vid vägguppen eller vid våra härliga gropar i grusvägen.
Inser: att det faktiskt inte är långt kvar nu och jag försöker njuta av känslan att vara gravid och känna bebissparkar varje dag. Snart är det slut på det.
Hormonstatus idag: Hormonnivån har varit helt okej idag. Inga smärre utbrott eller tårar idag. Skönt (!!!) och får nog tacka en underbar dotter och man!En tjej

Imorse drömde jag så starkt och tydligt att det var en tjej som kom till oss. Allt gick så bra och hon var så fin. Hon liknande Alice jättemycket och passade perfekt som Freja. Jag tror det blir så. Det är en Freja i magen som kommer snart och möter oss och livet. ❤️


Underbara älskade

I år firar jag och min käre make 10 år tillsammans. Undra hur jag ska överraska honom? ❤️ Än har jag några veckor på mig att fundera ut något. Jag tror att det kan bli svårt med något större galej just det datumet då jag antingen har gått över tiden med "Lilla bebis" eller oxå är nyförlöst. Hur som helst känns det helt fantastiskt att just jag har lyckats fånga denna underbara man... För det mina vänner ska ni veta - han är inte bara en underbar pappa - utan oxå en underbar man! 

Lekstugebygge
Hallelujah

Idag är det en sådan där jobbig graviddag. Jag känner hur kroppen är fylld av hormoner som tar första bästa tillfälle i akt att hoppa på andra oskyldiga varelser i min närhet. Jag känner för att ligga ned på golvet och bara gråta. Egentligen vet jag ju inte varför men det bara känns så, som att det skulle vara det enda rätta för tillfället. Det är ofta såhär på lördagsförmiddagar har jag kommit på. Kanske är det för att jag så gärna vill att förlossningen bara kan dra igång när mannen min är hemma och ledig. Och varje lördag märker jag att det inte händer något mer spännande än dessa förvärkar som inte leder någon vart. 

Nu är jag trött på detta. Snälla bebis, kom ut - och låt det gå snabbt och smärtfritt - snälla! Och med dessa positiva ord och tankar går jag imorgon in i vecka 39. Hallelujah!!

Träning

Jag längtar som tusan efter att träna. Få känna hur kroppen jobbar o svetten rinner. 

V.38
V.38

V.38
Magen har sjunkit. Bebis ligger med huvudet nedåt o trycker.
Jag har haft mensvärk och förvärkar i 1,5 dygn. Det måste betyda någonting. Inatt sov jag 1,5 timmar och det är den totala sammanlagda tiden bör tilläggas. Jag gjorde nog allt utom att sova. Bebis körde kicksparkar i magen, jag låg och klockade förvärkar med 4 minuters mellanrum, tog ett varmt bad, åt lite nattamackor (var ju så himla hungrig😊). 

Är lille bebisen påväg nu? Eller snart iallafall? Det är så spännande. Har den väntat på att mormor ska komma hem? Har dagen kommit som vi väntat på så länge? Ja vi är laddade och förväntansfulla! Den kanske inte kommer nu - men snart iallafall, det känner jag på mig. ❤️

700 knyck!

Det går i sjuhundra knyck här hemma med en 2,5 åring som tror att allt ska hända "Nu!!?". Jag blir helt vimmelkantig!

V.37 Vägen mot vår bebis

Herregud. Vecka 37, redan?! Tiden går så fort att vi storknar. Snart står vi där igen, i mötet med en ny liten person som ska komma att ingå i vår familj. Vi kommer inte längre vara en liten familj utan en familj där Tre blir Fyra. Det känns obeskrivligt spännande, fantastiskt på alla sätt och vis. Vi är alla förväntansfulla - på lite olika sätt tror jag. Alice tycker att "Lilla bebis" kan komma NU så hon kan byta blöja, amma och bada med den. För övrigt vill hon att den ska heta Emil, Bertil eller Lilla My. 

Som mamma och blivande tvåbarnsmamma känner jag mig förväntansfull över utmaningen att få chansen att föda vårt andra barn. Det kommer att bli oerhört spännande och säkert väldigt känslofyllt när vi alla i vår familj ska mötas för första gången. Den blivande tvåfamiljsfadern är även han förväntansfull och väldigt nyfiken på vem det är som bor i magen egentligen. Men hursomhelst är han mannen i huset och jag vet att han är en praktiker. Många av hans tankar går nog till bilfärden och vägen till förlossningen samt att hitta en bra parkeringsplats för bilen. 

Min mamma

Det finns nog ingen mer fantastisk människa än min Mamma. Min mamma har en hel del oerhört fina sidor som många människor saknar. Min mamma finns alltid där när man behöver henne. Min mamma kan man alltid ringa och veta att hon bryr sig till 100 %. Min mamma är en fantastisk mormor. Min mamma är den mest omtänksamma person man kan tänka sig. Min mamma är bäst i hela världen. Det finns ingen som kan tävla om den platsen. Min mamma är nummer ett.

Första riktiga vårtecknet!
RSS 2.0