4 hönor och 1 tuppBy the way.. Vi har skaffat höns! Och en tupp! Igår fick de gå lösa en stund.. Ganska coola djur faktiskt! Men fasiken vad fula de är när de springer!😱

Sjukstuga

Det blev en annorlunda midsommarafton. Alice har haft hög feber så vi blev hemma hela familjen. Det är märkligt hur väl de minsta i familjen känner av läget i övriga familjen. Även om det var Alice som var sjuk så var Freja allt annat än nöjd igår. Så jag o min käre make hade fullt upp igår trots att vi inte ens var iväg någonstans. Dagen slutade kl.21.00 då vi bestämde oss för att sova - barnen hade precis somnat o vi var helt slut. Det var tur att vi somnade när vi gjorde eftersom natten kanske inte innehållit så många timmars sammanhängd sömn. 😊 Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!

Varför?

Jag är så trött att jag skulle kunna svimma. Men jag vet faktiskt inte varför. Jag får ju sova rätt mycket för att ha en 2 månaders och en 3 åring. Jag vet inte vad de är, men formen på mig själv svajjar just nu. Jag vill bara känna mig som vanligt, men det går inte. Idag skippade jag träningen o det hör inte till vanligheterna heller. What happens?

Välkommen in, säger Alice Larsson!


Inne på Astris Lindgrens värld finns det ett litet minihus som heter A.Larsson och som är lila. "Så bra" tyckte Alice eftersom hon heter Alice Larsson och favoritfärg är just lila!

En liten glad skit!
Härliga pool

Vi kommer spendera en hel del tid här i sommar - om ni undrar alltså.. 😜


Flygandes tid

Just nu är det verkligen svårt att hinna med att skriva här. Livet och vardagen bara flyger fram och det är helt fantastiskt skoj, underbart, magiskt, galet, hektiskt att vara mamma till en 3 åring och en 2 månaders bebis. Nuförtiden förstår jag vad som menas med att "känna sig aningens otillräcklig"... Då blir det sådana här delar, som min blogg, som blir lidandes. Tjejerna har helt olika rutiner just nu. Så när den äldsta väl somnat för natten, vaknar den minsta och håller igång till kl.22.00. Så det här med "egentid" finns liksom inte här hemma just nu. ❤️

RSS 2.0