Sjuk eller frisk

Min kropp har den senaste veckan rört sig i slowmotion. Jag har frusit. Jag har en huvudvärk från helvetet. Jag har ont i höger öra. Jag har ont i högra delen av halsen. Det är inte okej. Det är heller inte okej att inget visade fel hos doktorn. Eller det var ju bra men ändå. Nu har jag varit hemma i två dagar och vilat. Jag har sovit. Som en stock - hela förmiddagarna. Måste erkänna att det varit grymt skönt och jag känner mig lite piggare. Må friskhetsguden skjuta en pil i arslet på mig! Undra om friskhetsguden ser ut som bilden nedan? 😊


Min passagerare!!

Kolla in min härlige passagerare!! Är på väg för en skelett lektion på biologikursen imorgon... Och vad mina kära vänner passar bättre än ett "riktigt" låtsasskelett..?

Att jag var tvungen att parkera med spektaklet på stan samt lämna på förskolan imorgon är ju bara bisaker i sammanhanget...


Bröllopshelger!

Vi har varit på två fantastiska bröllop. Ett var min svägerskas o det andra - i helgen - min brors! Det har varit magiska dagar och man ser verkligen glädjen och kärleken paren känner till varandra. Det är fantastiskt! Det är underbart att gifta sig, att ha en dag i kärlekens tecken som bara är sin alldeles egna. Och denna känsla och lycka som man känner är faktiskt svår att förstå om man inte varit där själv. Jag blir rörd till tårar när jag tänker på hur fint allt var, vilka underbara tal, lekar, presenter, vilken middag och fest -
F A N T A S T I S K T !!!

Imöra

Nu ska jag upp till sängen o öva tal! Imorgon blir min lillebror en gift man..


Cool skylt

Ska köpa den här coola skylten till min man o ställa på hans nattduksbord!!


Sådär ja

Att vara en bra pedagog. Att vara en sjuhelvetes bra mamma. Att vara en bra fru. Att ha ett fint o rent hem. Att ha ett välfyllt kylskåp. Att ha en fin trädgård. Att ha många vänner där man hinner vårda relationerna. Att finnas för sin familj. Att jobba heltid. Att plugga halvtid. Lägg ihop allt detta så har ni mig... En rosaflammig halvsvettig mamma med alltför långt hår på benen, en snabbt uppsatt hästsvans, avbitna naglar, högt blodtryck med ett fejkleende på läpparna.


Att välja

Ibland måste man göra omval - omprioritera liksom. Även om omvalet känns som ett mindre misslyckande liksom så måste man ändå backa tillbaka och känna efter hos sig själv om vad som är bäst.. Och jag tror jag gjort mitt val.


Trött

Trött är bara förnamnet.


Ordet

Det är många gånger jag önskar att jag tänkte före jag pratade. Jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ens kan säga saker högt och var som helst.. saker som egentligen inte ens borde uttryckas i ett tomt rum. Men jag är sådan.. Levande med ordet som sprudlande står i fokus! Det är jag och det är bara att acceptera.


På gång

På väg till bröllop!


s l u t

Jag har haft sjukt dålig uppdatering här under den senaste tiden. Har dock haft problem med blogg appen och inte tagit mig till datorn för att skriva av mig. Det har hänt en hel del tokigheter den senaste tiden. Ibland undrar jag om jag är med i någon dålig film. Men dessa händelser sparar jag till en annan kväll - imorgon kväll kanske... Nu tänker jag och den otroliga jobbångesten krypa ned under täcket och invänta första dagen med jobb efter semestern. Känns helt sjukt att 5 veckors semester redan är slut. Jag får panik av att behöva lämna bort mitt barn hela dagarna. Att vara ifrån henne känns så jobbigt. Det är liksom inte mitt arbete som ger mig ångest utan att faktiskt lämna bort det finaste jag har till andra. God natt. Jag hoppas jag överlever natten - och framförallt morgondagen.

RSS 2.0